NÖVÉNYEK ÉLTETŐ EREJE

A friss, egészséges zöldségek és gyümölcsök nem csak táplálékul szolgálnak, de életerővel, vitaminokkal töltenek fel, erőt adnak a mindennapokban.
 
 



ANANÁSZLÉ

A Dr.Steinberger Ananászléhez válogatott érett ananászt ( bromeliaceae ) dolgoznak fel.Az ananászt meghámozzák és a teljes gyümölcsöt kíméletesen feldolgozzák. Ennek következtében az Ananászlé tartalmazza a gyümölcs értékes alkotóelemeit, így magát a gyümölcs húsát is.

Különlegesen frissítő hatású. Lékúrához is ajánlott.
Cukor hozzáadása nélkül készül

BIO ALMA-MANGÓLÉ



Az érett alma és a zsenge mangó ízei kiválóan kiegészítik egymást és együtt különleges élvezetet nyújtanak. Rendkívüli zamata mellett A-, B-, E- és K-vitamint, valamint ásványi anyagokat tartalmaz . A mangó Indiában a szerelem szimbóluma.
   

ASZALTSZILVA – ITAL



A gondosan válogatott szilvákat azonnal az érés után hagyományos módszerrel, kén alkalmazása nélkül megszárítják, majd további feldolgozás után tartalmas, gyümölcsös italként kíméletesen letöltik.  

 

Bio B-Aktív

 

A híres osztrák természetgyógyász Rudolf Breuss receptje szerint készült tejsavas erjesztésű 100%-os zöldséglé céklából, sárgarépából, zellerből, burgonyából és retekből. Ideális az egészséges táplálkozás kiegészítésére. Alacsony kalóriaértékű, ezért cukorbetegek étrendjébe is jól beilleszthető.

 
   

BIO BODZA NEKTÁR

  

A Bio-Bodza Nektár a feketebodza gyümölcsének levéből bevált házirecept szerint készül. A melegen  fogyasztott bodzalé jótékony hatása régóta ismert. Naponta több pohár melegített Bio-Bodza Nektár fogyasztását ajánljuk a hideg, esős napokon. Csak melegíteni ajánlott, nem forralni, mert forralásnál értékes anyagok mennek veszendőbe.

 

BIO CÉKLALÉ



A cékla kalciumot, foszfort, vasat, nátriumot, káliumot, ként, magnéziumot, A-, B- és C-vitamint tartalmaz. Régóta ismert a céklában található vörös festékanyag, a betanin. A zöldségek közül talán a cékla a legismertebb, hiszen a hagyományos táplálkozásban fontos szerepet kapott. A biológiai termesztés biztosítja, hogy a Dr.Steinberger Céklalé a növény valamennyi hasznos alkotóelemét hiánytalanul tartalmazza. Lékúrához is kiváló.
   

BIO FEKETÁFONYA  NEKTÁR

 

A Feketeáfonya Nektár alapanyaga ökológiailag ellenőrzött erdőben vadon termő gyümölcs. Különlegesen finom ízét a nektár kortyonkénti lassú fogyasztásával élvezheti. Biológiailag termesztett nyers nádcukorral édesítik.

   

BIO FEKETERIBIZLI NEKTÁR

 

Kitűnő C-vitamin forrás! A feketeribizli íze zamatos, frissítő. A C-vitaminon kívül még számos más vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. Kedvező gyümölcssav tartalma megvédi a C-vitamint az oxidációtól.A Feketeribizli Nektárból napi egy-két deci javasolt. Fogyasztása elősegíti a jó közérzetet, különösen a téli időszakban.

   

BIO KINDERGLÜCK VASSAL

 


99%-os gyümölcslé + 1% méz. Naptól érlelt, ökológiai termesztésből származó gyümlcsök nyersen préselt levéből, bio méz és vas(II)glukonát felhasználásával készül. A vas fontos a vérképzéshez, a C-vitamin elősegíti a vas felszívódását és hozzájárul az immunrendszer normális működéséhez.

   

BIO MEGGY NEKTÁR



Élvezze  ezt a magas gyümölcstartalmú, különlegesen jóízű, minden tekintetben nemes nektár-kompozíciót, amely a legzamatosabb meggyfélékből készül. Régi tapasztalat, hogy a meggy leve kiváló szomjoltó, ugyanakkor energiaforrás. Sportolóknak is ajánljuk.

A meggyfélék nagyon érzékeny gyümölcsök, amelyek aromájukat csak a fán érlelik és a begyűjtés után gyorsan elveszítik. Szerződéses termelőink biztosítják, hogy a gyümölcsöket a legoptimálisabb időpontban szedik le, utána azonnal préselésre, majd letöltésre kerülnek.

   

MULTI FIT



100%-os direktlé (nem koncentrátumból ), amely 11-féle gondosan összeválogatott gyümölcs nyersen préselt levéből készül, 10 vitaminnal és az A-vitamin provitaminjával dúsítva. Már napi egy pohár elfogyasztása biztosítja a napi szükségletet ezekből a fontos vitaminokból. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, íze mégis finom.

   

BIO PIROS SZŐLŐLÉ



A Piros szőlőlevet naptól érlelt feketeszőlőből nyerik. A kíméletes feldolgozás a szőlőben lévő értékes hatóanyagokat megőrzi. 100 ml-enként 28 mg vasglukonát ( szervesen kötött kétértékű vas ) tartalmánál fogva a Piros szőlőlé a szervezet kiegészítő vasellátását szolgálja.  Ízletes fitnessitalként is jó szolgálatot tesz a mindennapos igénybevétel vagy az aktív pihenés idején.

   

BIO SAVANYÚKÁPOSZTALÉ

 


Biológiai termesztésű, kalóriaszegény fehérkáposztából készül tejsavas erjesztéssel. A táplálkozás fontos alkotóelemei a fiziológiailag értékes tejsavak.  Alacsony kalóriatartalma révén fogyasztása szénhidrátszegény étrendnél is megengedett és lékúrához is ajánlott.

   

BIO SÁRGARÉPALÉ



Biológiai termesztésű zöldség értékes leve. A frissen szedett répát különleges eljárással, kíméletesen préselik. A bétakarotint a szervezet a répaléből jobban fel tudja venni, mint magából a zöldségből. Már 100 ml fedezi a napi bétakarotin-szükséglet egészét, amelyből a szervezet A-vitamint állít elő. A sárgarépában található még számos ásványi anyag, B-komplex, C-, E- és K-vitamin.

   

BIO SZEDER NEKTÁR



A  Szeder Nektár alapanyaga ökológiailag ellenőrzött erdőben vadon termő gyümölcs. Csodálatos ízét a nektár kortyonkénti lassú fogyasztásával élvezheti. A szeder levét biológiailag termesztett nyers nádcukorral édesítik.
Melegen fogyasztva is élvezetes ital. Állandó keverés mellett  melegítsük, de ne forraljuk.

   

BIO ZÖLDBÚZAFŰ KOKTÉL



Zöldbúzafű levéből (45%), zöldteából, almaléből, agavesűrítményből készül, spirulina mikroalga hozzáadásával. A búzafű friss levében vitaminok,  enzimek, fehérjék és klorofil, valamint több, mint 90-féle ásványi anyag és nyomelem található. Vasból a parajban lévő mennyiség tízszeresét tartalmazza.

Évszázadok óta foglalkoztatja az emberiséget, hogyan lehet a búza fűnagyságú leveléből olyan levet kinyerni, amely tartalmazza a benne rejlő értékes anyagokat. Az otthoni préselés fáradsága helyett válassza a különleges Dr.Steinberger bio Zöldbúzafű koktélt.

   

BIO ZÖLDSÉGLÉ



Biológiailag termesztett zöldségek ízletes leve. A kíméletes gyártási eljárás megőrzi a zöldségekben található vitaminokat és ásványi anyagokat. A paradicsom íze mellett jól kivehető a zeller, a lestyán és a cékla zamata is. Tartalmaz még sárgarépát, uborkát, savanyú káposztát, hagymát, paprikát, kaprot, citromlevet, bazsalikomot, köményt és petrezselymet. Kalóriaszegény, ezért lékúrához is kitűnő. Salátaöntetként is finom. Melegítve – de nem forralva – ízletes levesként is fogyasztható.

   

BIO GYÖMBÉR-MIX

Gyömbérrel kevert vegyes gyümölcslé


A gyömbér az egyik legrégibb gyógynövényünk, amelyet fűszerként világszerte régóta használnak.

Gazdag forrása az A-,C-,E- és B-komplex vitaminoknak, ezenkívül sok magnéziumot, foszfort, káliumot, szilíciumot, nátriumot, vasat, cinket, kalciumot és béta-karotint tartalmaz.

Ma már élelmiszerként és gyógyszerként is széles körben fogyasztják. Tudományos kutatások szerint a gyömbér több, mint 100 különböző jótékony tulajdonsággal rendelkezik. Angkiában gyomornyugtató italokat, és sört készítettek a gyömbérből. Utóbbi előfutára volt a mai gyömbérsörnek.

Sokan fogyasztják meghűléses időszakban forró mézes limonádéba reszelve.