A Rábcakapi Biokertészet és a Biomag Malom Kft. közös mintaboltjaként nyitottuk meg 2017 márciusában a Bio ABC -t (Rábcakapi a Fő u. 31. szám alatt)  a Hanság szívében. Ennek köszönhetően, a megyében egyedülálló módon tudunk naponta friss bio zöldséget és gyümölcsöt idény szerint biztosítani, valamint malomipari termékek széles skáláját kínálni a rábcakapi bio gazdaságból. Üzletpolitikánk fontos része az ökológiailag ellenőrzött termékek forgalmazása, ezen belül elsősorban a hazai termelőktől származó produktumokat részesítjük előnyben. Azonban, ahhoz, hogy teljes körű legyen a választék más országok bio termékeit, valamint natúr- és reform élelmiszereket is forgalmazunk.

Üzletünkbe hetente két alkalommal szállítanak, több mint 80 féle friss bio pékárut, a lábatlani Piszke Pékségből. Bio tejtermékek, és bio húskészítmények színes palettájából válogathatnak a mangalica és a szürkemarha húsok kedvelői. A vegetáriánus ételek fogyasztói egyaránt megtalálhatnak mindent, ami életmódjukhoz szükséges, így hűtőpultunkban különféle gabona-kolbászok, húsmentes szalámik, zöldségkrémek és növényi zsírok közül választhatnak.

Boltunk polcain fellelhetik a speciális diétát (tej-, tojás-, glutén-, diabetikus) végző emberek is, azokat az alapanyagokat és késztermékeket, melyek a mindennapi életvitelükhöz szükségesek. Folyamatosan bővülő kínálattal szolgálunk a paleo diétát követőknek is.

A babaápoláshoz szükséges kozmetikai termékcsaládok nagy választékát kínáljuk. Továbbá, a felnőtteknek készült, természetes alapanyagú kozmetikumok széles palettája található meg polcainkon.